En tur i Marrakech (Marokko) og på Galleri Juul - hvad synes du?

Sikke en påske - hele to spændende ting er sket. 

Ferien startede ud med at jeg stod i den dejligste gårdbutik hos Galleri Juul i Annisse. Nogle af mine Fair Trade produkter fik lov at stå mellem flot keramik, malerier, planter og meget mere. Det var så hyggeligt og jeg fik solgt en del Senegal-kurve. Dejligt. 

Dernæst drog vi (min mand, vores to store børn og mig) til Marrakech. Det var både ferie og indkøb. Jeg fik nogle flotte pudebetræk og pufs med hjem. Og tro mig, det ville være meget nemt at fylde 10 ekstra kufferter med lækkerier. Men det gjorde vi ikke. For der er jo lige præcis det særlige ved Molly's Heart, at vores formål er at hjælpe folk ud af fattigdom. Det gør vi gennem et fair samarbejde.

Fair på den måde at deres arbejds- og lønvilkår skal være sådan, at de kan skabe sig selv og familien et værdigt liv med skolegang til børnene. Og at finde sådanne samarbejdspartnere og lave sådanne aftaler tager tid. Faktisk tager det lang tid. For jeg skal være helt sikker på, at min betaling går til kvinderne - og kun kvinderne, at det ikke er børn der producerer, at der kun anvendes de materialer jeg har godkendt og meget meget mere. 

Men jeg overvejer meget om jeg skal forsøge at etablere samarbejde om bl.a. keramik, lamper, kaktus-silke produkter, uld produkter m.m. 

Min lille "test-sending" kommer bl.a. til at afgøre det. Jeg vil derfor meget gerne høre din mening. Hvad tænker du? Kan jeg sælge sociale ansvarlige og Fair Trade produkter fra Marokko? 

   

 Jeg håber, at høre feedback fra dig. Skriv gerne på birgitte@mollysheart.dk. 

På forhånd tak. 

Kærligst, Birgitte 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.