Lidt om Molly's Heart

MOLLY’S HEART – vi styrker kvinder og skaber værdige liv i Afrika

Molly's Heart har som formål at skabe muligheder for afrikanske kvinder og deres familier, så de kan leve et værdigt liv. Dette opnår vi gennem fair trade og socialt ansvarlig handel med Afrika.

Virksomheden er baseret på en socialt ansvarlig forretningsmodel, hvor vi stræber efter at forbedre vilkårene for mikroiværksættere og familieproducenter samt styrke kvinders muligheder. Derfor samarbejder Molly's Heart med non-profit NGO'er, CBO'er (Community Building Organisations) fair trade-organisationer og direkte med små lokale producenter.

Vores produkter er udvalgt med omhu og omtanke. Vi lægger vægt på det højeste niveau af design, kvalitet og håndværk samt på, at de smukke produkter passer ind i vores nordiske hjem og stil.

Langt de fleste af vores produkter er unikke og håndlavede, hvilket betyder, at der kun findes én af hver. For eksempel én skulptur, én taske, ét smykke, én kurv osv., som præcis matcher den enhed, du køber.

 

MOLLY’S HEART - og Birgitte 

Molly's Heart blev grundlagt af Birgitte Frost Mathiesen i 2023 på baggrund af en livslang drøm om at gøre en positiv forskel i verden. Vi er stolte medlemmer af Fair Trade Denmark og Etisk Handel Danmark og tilbyder i dag en webshop for private samt et gaveunivers for virksomheder, der ønsker at støtte mennesker i nød og fremme værdige liv.

Virksomheden er opkaldt efter Molly Melching, grundlæggeren af den amerikanske NGO og nonprofit-organisation Tostan, hvis indsats har forbedret livet for over 5,5 millioner mennesker i Afrika. Birgitte er et aktivt bestyrelsesmedlem i Tostan Danmark.

Tak fordi I læser med og er med til at gøre en forskel.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.