Mød Molly's Heart ved forårsudstillingen ved Galleri Juul i Annisse

Jeg glæder mig virkelig meget til weekenden inden påsken, hvor jeg er inviteret til at deltage med Molly's Heart Fair Trade produkter fra Afrika til en kæmpe fernisering med 10 spændende kunstere. Udover den smukke kunst holdes det i de smukkeste omgivelser på Pilegården i Annisse og jeg ved fra tidligere, at der altid er den dejligste stemning. 

En udstilling hvor ansvarlighed, naturen, friheden til at udtrykke sig og det kunstneriske niveau er i harmoni 🤍

Kom og se smuk kunst, besøg en gårdbutik, se Fair Trade kunsthåndværk fra Afrika og få et glas bobler el vin fra Afrika - og byd foråret velkommen samme med os. 

Dato 23-24 marts fra kl. 11 til 17.

PS. Jeg er kun selv til stede lørdag. 

Galleri Juul
Pilegårdsvej 21, Annisse
3200 Helsinge

Jeg håber at se dig.

Kærligst Birgitte 

 Se en lille smagsprøve her: 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.