Events og Stories

Viden skaber indsigt. Og indsigt skaber tryghed og venlighed.

Molly’s Heart ønsker at give kendskab til de mange ukendte muligheder og potentialer der findes på det afrikanske kontinent. Ofte forbliver de ukendte fordi deres økonomiske formåen ikke rækker til at få deres kunst, design, håndværk, mad m.m. udbredt udover de lokale grænser. Molly's Heart vil præsentere danskerne for nye spændende muligheder. Muligheder der på samme tid skaber et sundt økonomisk fundament for dem, der har evnerne til at skabe. 

Udover at holde forskellige events som f.eks. afrikansk vinsmagning, afrikansk forfatter-aften, afrikansk mad, afrikansk dans og meget mere, holder vi også foredrag.

Foredrag omkring bl.a. betydningen af fair samhandel, betydningen af at vi som privatpersoner og virksomheder agerer socialt ansvarligt og hvordan denne ansvarlighed taler ind i ESG rapportering og FN's verdensmål.

Hvis du vil vide mere, hvis du har forslag til events eller noget helt andet, så tag endelig kontakt til Birgitte.

Birgitte@mollysheart.dk // 28490080.  

Åbning af nyt showroom og afrikansk vinsmagning den 25. oktober kl. 12. 

Velkommen til det nye showroom fyldt med helt nye varer fra samarbejdspartnere i udviklingslande (tredje verdens lande). Vi byder på afrikansk vin (der også kan købes), afrikanske delikatesser og gode muligheder for at købe socialt ansvarlige julegaver. Velkommen. 

Adressen er: Skærødvej 60, 3200 Helsinge. 

Tilbage til Senegal

Vi har været på besøg hos kvinderne der væver de smukke Senegal kurve og bakker. Her kan du se et par videoer fra vores besøg. 

https://www.youtube.com/shorts/PbOUGnxzdis
https://youtube.com/shorts/5v6LUKnKY9g

Afrikansk vinsmagning den 17. juni kl. 12-16:30 

Det afrikanske kontinent har masser at byde på. Blandt andet vin i verdensklasse. Det skal vi smage lørdag den 17. juni. Der vil være masser af forskellige vine, snacks, afrikansk musik og gode tilbud.