Hvilken forskel gør Molly's Heart?

 Vi har alle, uagtet køn, etnicitet og alder forskellige kampe at kæmpe i vores liv.

Nogle af de store kampe jeg ser, er de kampe kvinderne kæmper mange steder på det afrikanske kontinent. I små landsbysamfund, hvor hverken kvinde- eller menneskerettigheder er til stede, udspiller sig en daglig kamp for at skabe trygge rammer for familien, sikre børnenes adgang til uddannelse og undgå sygdom.

Det er sådanne hårdt kæmpende kvinder, der laver alle kurveprodukterne hos Molly's Heart. Vi køber deres varer til 5-10 gange den pris de kan få på de lokale markeder.

Og hvad betyder det så egentlig? Hjælper vi deres kamp?

Ja, det gør vi.

Gennem 2023 har Molly’s Heart 100% forsørget og forbedret livet for 251 mennesker. Heraf 188 børn. 

Et fair samarbejde mellem købestærke virksomheder i f.eks. Danmark og hårdtarbejdende kvinder i fattige områder betyder, at man hjælper kvinder og deres familier ud af fattigdom og over i selvforsørgelse. Vi gør deres kamp lettere. Og vi viser at vejen til et bedre liv går gennem et arbejde og ikke nødhjælp. Når dette er muligt. 

Der er ingen der kan hjælpe alle, men vi kan alle hjælpe nogen. Og faktisk er det ikke Molly's Heart, der hjælper. Det er DIG, der følger og støtter Molly's Heart, så vi kan hjælpe flere og flere. Mange tak for det.