Den bedste følelse - I'm the King of the World (fra filmen Titanic)

Kender I følelsen fra filmen Titanic ”I AM THE KING OF THE WORLD”? Sådan har jeg det lidt. Ikke fordi jeg føler mig ”konge-agtig”, men fordi jeg føler, at en vigtig positiv udvikling finder sted og accelererer. Og jeg føler mig så enormt heldig og privilegeret over at være med til at få det til at ske og være lige midt i hvor det sker.

Hvad giver mig den følelse?

Jeg har to jobs. For det første er jeg ejer af Molly's Heart. Dernæst er jeg en del af Invest for Impact Denmark. Og helt ærlig…. Begge jobs er lige præcis de aller fedeste og mest værdigivende jobs (for mig).

Begge jobs betyder, at jeg befinder mig i miljøer, hvor jeg møder så mange inspirerende, dygtige og ambitiøse mennesker, der alle på en eller anden måder arbejder for; AT ANVENDE INVESTERINGER OG KOMMERCIEL FORRETNING TIL AT GØRE VERDEN TIL ET BEDRE STED.

Molly's Heart er et lille eksempel herpå. Invest for Impact Denmark er et stort eksempel herpå.

De sidste par dage har været særlig fyldte med inspiration, engagement og ambitioner. I torsdags startede jeg formiddagen hos Dun & Bradstreet, hvor jeg skulle tale om Sustainability and Environmental Concerns in an Investment Perspective. Ud over mig talte også Frank Vorrath fra Danfoss, Anders Frandsen fra Pandora, Christian Anders Elkjærær og Alicia Heavisides fra D&B. Tak til jer for inspirerende oplæg og tak til D&B for en engagerende formiddag.

Derefter rykkede jeg videre til Finansforeningen/CFA Society Denmark hvor Lasse Heje Pedersen talte om ”In search of the True Greenium” og Jesper Berg om ”ESG-ratings – hvad måler de – svaret blæser i vinden”. Masser af noter blev taget. Tak.

Dagen sluttede af med et besøg hos Aktive Ejere - Active Owners Denmark og Danish Impact Committee på Matrikel 1, hvor masser af passionerede impact-aktører var samlet. Super afslutning på en dejlig dag. Tak.

Og som om det ikke var nok, var jeg i går inviteret til Danske Banks Africa event hvor der var en masse impact-investorer (herunder BESTSELLER FOUNDATION ved O. Rodney Carew, Henrik Kähler m.fl.), impact-virksomheder og impact-fonde (bl.a. Nordic Impact Funds / Lisbeth Stausholm Zacho) var samlet. Tak Stine Jersie Olsen for en inspirerende og motiverende formiddag.

Og således beriget, motiveret og engageret går jeg til dagens arbejde.
I’m on a mission 🌍

PS. Billedet er fra en anden lejlighed hvor jeg også følte mig som ”King of the World”. Det var da jeg besteg Mount Kilimanjaro med min veninde Brit Løth Bager for fem år siden.

PPS. Fedt at jeg stadig går med pandelampe i fuldt dagslys 🤣
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.