Molly's Heart og Musik i Lejet

Sommerferien står for døren, og for mig og min familie betyder det bl.a., at vi deltager i Musik i Lejets tre dages musikfestival. Det er en årlig begivenhed, hvor vi mødes med masser af venner og på tværs af generationer. Vi nyder musikken, stranden og Tisvildeleje. Jeg ved at Musik i Lejet / Good Boys Agency er en organisation, hvor det sociale ansvar fylder meget og at der hvert år doneres betydelige summer til sociale formål. Sidste år rakte jeg ud til Jesper Gísli fra Musik i Lejet for at høre, om de ville støtte et socialt projekt i Afrika 🌍 Det ville de. Af ❤️ tak 🙏

Millioner af mennesker i Burkina Faso har akut brug for humanitær hjælp. Adgangen til mad, vand, elektricitet og sundhedsydelser er stærkt begrænset, og derfor flygter mange til nabolandene - herunder Senegal.

Molly's Heart har fået syet rigtig mange lærred tote bags i Dakar (Senegal). De er syet af flygtninge fra Burkina Faso. Taskerne udgør deres eneste indkomst 💰 De er selvfølgelig syet under Fair Trade-vilkår (dvs. at jeg har givet ca. 10 gange mere for taskerne, end de normalt ville kunne sælge dem til på markeder og langs vejen), og derfor er hver taske med til at gøre en reel positiv forskel. En taske brødføder en familie i ca. 10 dage.

Jeg er taknemmelig over, at Musik i Lejet har valgt at købe nogle af taskerne og ad den vej støtte projektet. Jeg håber, at rigtig mange af festivalgæsterne køber en taske, når de er på festival.

Rigtig god ferie til alle. Kærligst, Birgitte

 

 

 

Back to blog

1 comment

Ej godt arbejde

Josse

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.