Molly's Heart udvider med projekt i Kenya

Kære støtter af Molly's Heart,

Jeg har glædet mig til at dele spændende nyheder om vores seneste initiativ i Kenya. Som I måske ved, står landet over for udfordringer som politisk og økonomisk ulighed samt klimarelaterede katastrofer. Vi ønsker at adressere disse problemer og skabe positive forandringer for lokalsamfundene.

Baggrund: Kenya har været præget af tørke, oversvømmelser og græshoppesværme, der har påvirket millioner af mennesker og tvunget tusindvis på flugt. Byområder lider også under voldsom ulighed, hvor 60% af indbyggerne i byerne lever i ekstremt fattige slumområder uden adgang til rent vand og basal sanitet.

Molly's Hearts projekt: Projektet vi har etableret er i Nairobi, hvor slumområder og gadebørn er en del af byens dystre realitet. For at bekæmpe fattigdom og støtte familierne har vi startet et projekt med kvinder, der syr lampeskærme og pudebetræk. Ved at lære kvinderne disse færdigheder og købe deres produkter til fair priser, ønsker vi at give dem en stabil indtægtskilde uden at skulle gå gennem mellemmændene. Hvis kvinderne kan forsørge familien, trækker det børnene væk fra gaden og over i skolen. 

Næste Skridt: Kvinderne øver sig intensivt, og vi planlægger at transportere deres håndlavede produkter fra Nairobi til Mombasa og videre til Danmark. Vi håber at have den første sending klar inden sommerferien.

Jeg er dybt taknemmelige for jeres støtte og ser frem til at dele flere opdateringer fra vores projekt i Kenya. Sammen gør vi en forskel!

Hjertelige hilsner, Birgitte, Ejer, Molly's Heart

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.